• Leu / EUR4.9457
  • Leu / GBP5.7676
  • Leu / USD4.6170
Burse - Fonduri mutuale

Stanleybet pregăteşte venirea la Bursa de la Bucureşti printr-o finanţare de 2,5 - 4 mil. euro, denominată în lei. Goldring, intermediar

Stanleybet pregăteşte venirea la Bursa de la Bucureşti printr-o finanţare de 2,5 - 4 mil. euro, denominată în lei. Goldring, intermediar

Autor: Liviu Popescu

22.07.2021, 17:48 637

Stanleybet Capital, suprastructură a grupului de firme Game World Group - unul dintre principalii operatori de pariuri sportive şi jocuri de noroc din România, pregăteşte o finanţare cuprinsă între 2,5 mil. euro şi 4 mil. euro, derulată prin intermediul unui plasament privat intermediat de Goldring şi care este programat să înceapă săptămâna viitoare, potrivit informaţiilor ZF. Bondurile au scadenţa la trei ani. Dobândă încă nu este publică.

Cu fondurile atrase, Stanleybet Capital S.A, înfinţată ca entitate cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate de companiile din grupul Game World pe piaţa jocurilor de noroc şi a pariurilor sportive din România, vrea optimizarea platformei de pariere, implementarea unor aplicaţii pentru mobil, digitalizarea şi tehnologizarea agenţiilor, dar şi să-şi extindă reţeaua de agenţii.

“Industria jocurilor de noroc a avut şi ea de suferit anul trecut, în urma pandemiei de Coronavirus, care, în acelaşi timp, a dat momentum platformelor online de pariuri sportive şi jocuri de noroc. Într-o industrie cu numeroase provocări - în plan legislativ, concurenţial, al comportamentului de consum şi în privinţa percepţiei în societate - businessul companiilor din cadrul Game World Group a fost ajustat astfel încât să reziste şi să valorifice oportunităţile din piaţă. Acest plasament privat ne va ajuta să creştem intens în următorii trei ani prin atingerea obiectivului strategic de construcţie a celei mai bine tehnologizate soluţii omnichannel care va asigura consumatorului român cu profil conservator o experienţă unitară atât în mediul online, cât şi în agenţii. Aceasta presupune optimizarea platformelor online, modernizarea şi digitalizarea agenţiilor din ţară dar şi extinderea reţelei de agenţii”, spune Csaba Tanko – Preşedinte CA şi Director General Stanleybet Capital.

Pentru anul acesta managementul grupului Game World / Stanleybet Capital estimează venituri de aproximativ 418 milioane de lei (dublu faţă de 2020) şi un profit net de 37,8 milioane de lei. De asemenea, pentru 2024, managementul grupului vizează venituri de 600 de milioane de lei şi un profit net de 83 de milioane de lei.

Stanleybet Capital S.A a fost înfiinţată în noiembrie anul trecut ca entitate (societate de tip holding) cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate începând cu 1999 de companiile din grupul Game World pe piaţa jocurilor de noroc şi a pariurilor sportive din România.

Prin atragerea de fonduri, compania preconizează o creştere accelerată în următorii trei ani, prin atingerea unor obiective precum optimizarea platformelor online, dar şi prin extinderea, modernizarea şi digitalizarea agenţiilor din ţară.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9457
Diferență: -0,0303
Ieri: 4.9472
Azi: 4.6170
Diferență: -0,3281
Ieri: 4.6322
Azi: 5.7676
Diferență: -0,9922
Ieri: 5.8254
Azi: 4.7889
Diferență: -0,0543
Ieri: 4.7915