Burse - Fonduri mutuale

TeraPlast se implică în dezvoltarea Via Transilvanica, un traseu turistic de 1400 km din Putna până la Drobeta Turnu Severin, lansat de asociaţia Tăşuleasa Social

TeraPlast se implică în dezvoltarea Via Transilvanica,...

Autor: Roxana Rosu

17.08.2021, 11:12 1686

Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcţii cu acţionariat local, a încheiat un parteneriat cu asociaţia Tăşuleasa Social pentru a susţine dezvoltarea proiectului Via Transilvanica şi plantarea a 5 hectare de pădure pe soluri degradate în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Via Transilvanica este un traseu care porneşte de la Putna şi traversează România până în Drobeta Turnu Severin. În prezent, traseul are 1.077 kilometri amenajaţi din totalul de 1.400km vizaţi.

”Este în firea lucrurilor ca marile companii să dea înapoi comunităţii şi mediului înconjurător. Noi ne îndreptăm spre proiecte care reprezintă o proiecţie exterioară a principiilor de dezvoltare durabilă pe termen lung după care ne ghidăm. Ne-am implicat pentru prima dată în susţinerea Via Transilvanica la începutul proiectului, în 2018, datorită pasiunii cu care vorbea Alin (n.red Alin Uşeriu, Preşedinte Tăşuleasa Social) despre el. Astăzi este un proiect aplaudat la nivel european, în creştere, care adună zilnic tot mai mulţi paşi de călător. Ne mândrim să fim alături de Tăşuleasa care dovedeşte constant că poate implementa proiecte cu impact.” , a declarat Alexandru Stânean, director general Grup TeraPlast.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro