Transelectrica, companie care a adus 10 lei pierderi la 100 de lei investiţi în şase luni, mai bagă o fisă mandatului interimar al şefului

13 iul 2018 Autor: Roxana Rosu

Transelectrica (TEL) l-a reales pentru două luni pe Adrian-Constantin Rusu în poziţia de preşedinte al directoratului, funcţie pe care o ocupă din luna mai, şi totodată a prelungit mandatele a trei membri.

Acţiunile Transelectrica au în primul semestru din 2018 o scădere de aproape 10% în condiţiile în care compania a fost pe pierderi în anul 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
transelectrica
, companie
, pierderi
, interimar
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide