Business Construct

Baneasa Shopping City, inchiriat 90%

Baneasa Shopping City, inchiriat 90%
29.03.2007, 19:29 18

Spatiile comerciale din Baneasa Shopping City au fost inchiriate in proportie de 90%, potrivit reprezentantilor Baneasa Develpments, care au anuntat si primii chiriasi care vor deschide magazine in mall-ul cu o suprafata totala inchiriabila de 65.000 de metri patrati.
Baneasa Shopping City va fi deschis pana la sfarsitul acestui an, printre viitorii chiriasi ai mall-ului numarandu-se germanii de la Peek & Cloppenburg, care vor deschide un department store pe o suprafata de 4.200 de metri patrati, dar si mai multe marci apartinand grupului Inditex, precum Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, ZARA Home si Oysho, care vor deschide primele magazine din Romania. Ali Ergun Ergen, retail development managerul companiei, a declarat ca aproape jumatate din suprafata inchiriabila a centrului comercial este reprezentata de marci multinationale noi pe piata romaneasca. El a adaugat ca se afla in negocieri cu o companie care au urma sa opereze intreaga zona de entertainment, care se va intinde pe aproximativ 25.000 de metri patrati si va cuprinde printre altele un cinematograf movieplex, un cazinou si o sala de bowling.
Pana la sfarsitul acestui an este programata si finalizarea a doua cladiri de birouri din cadrul proiectului. Totodata, se afla in constructie 12 blocuri insumand 227 de apartamente, care vor fi predate in trei etape incepand din luna aprilie a acestui an, pana la inceputul anului viitor.
Reprezentantii companiei estimeaza ca parcul de retail sa atraga anul viitor 15 milioane de vizitatori, dintre care jumatate ar urma sa vina in mall-ul care va fi finalizat in luna noiembrie.
Baneasa Shopping City face parte din Zona Comerciala Baneasa, care este la randul sau parte integrata a proiectului Baneasa, cel mai mare proiect imobiliar de pe piata locala, care acopera o suprafata de 221 de hectare si va atrage investitii totale de peste 1,2 miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO