Business Construct

Geodis si Omega Transport devin chiriasii ProLogis

25.10.2007, 14:34 42

Companiile de logistica Omega Transport and Logistics din Grecia si Geodis Calberson Romania au inchiriat 10.600 metri patrati de spatii de depozitare, in cadrul parcului ProLogis Park Bucharest A1.
Omega Transport and Logistics a inchiriat 6.600 de metri patrati, in timp ce Geodis Calberson Romania, furnizor de servicii logistice pentru terti, a inchiriat 4.000 de metri patrati, potrivit ProLogis. Compania nu a anuntat valoarea contractelor de inchiriere.
Avand in vedere ca nivelul chiriei medii pe piata este de circa 4,5-5 euro pe metru patrat pe luna, iar contractele de inchiriere au, in general, o perioada de cinci ani, valoarea totala a contractelor ar putea depasi trei milioane euro.
Ambele companii vor folosi aceste spatii pentru a furniza servicii logistice pentru clientii din intreaga tara. ProLogis Park Bucharest A1 este situat la kilometrul 22 al autostrazii A1 (Bucuresti - Pitesti), pana in prezent fiind construite doua depozite, cu o suprafata de 53.700 de metri patrati, din cele 12 cladiri care vor fi realizate la finalizarea proiectului.
La terminarea constructiei, parcul va avea 317.100 de metri patrati de spatii de depozitare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO