Business Construct

Gigantul belgian TVH a cumpărat Industrial Access

Gigantul belgian TVH a cumpărat Industrial Access

Autor: Ştefan Stan

09.06.2016, 00:05 1454

Balkan Accession Fund, un fond de investiţii administrat de Axxess Capital, şi Ştefan Ponea, un om de afa­ceri român, au vândut gigantului belgian TVH compania Industrial Access, unul dintre cei mai im­por­tanţi jucă­tori de pe pia­ţa închi­rie­rii de nacele şi plat­for­me de lucru la înălţime.

„Odată cu achi­ziţia In­dustrial Access, ne con­solidăm ope­ra­ţiunile de închirieri specializate, ob­ţi­nem o bază pentru îm­bu­nătăţirea vizibi­lită­ţii şi per­formanţei ope­ra­ţiona­le şi po­tenţial pen­tru ex­tin­derea gamei de echi­pamente de în­chiriat către partenerii noştri de afa­ceri“, a spus Pascal Van­halst, CEO şi Mem­bru al Consiliului Executiv al TVH.

Industrial Access a avut în 2014 o ci­fră de afaceri de 34 de milioane de lei, conform celor mai recente date publice.

Vânzătorii BAF şi Ştefan Ponea au fost asistaţi de catre KPMG in calitate de consultant M&A. Echipa KPMG a fost condusă de Bogdan Văduva, Partener M&A al KPMG. Grupul belgian TVH a fost asistat în cadrul tranzacţiei de catre firma NNDKP pentru aspectele juridice şi cele de taxe. 

„Când BAF a investit în companie, atât compania cât şi industria din regiunea noastră erau la început de drum. Am reuşit să traversăm anii dificili de contracţie economică, să implementăm planul de transformare şi extindere şi să creştem Industrial Access în liderul regional de astăzi“, a mai spus Horia Manda, Managing Partner al Axxess Capital.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO