Business Construct

Interviu. Irina Măndoiu, CEO Policolor-Orgachim: Creştem cu 30% capacitatea de producţie a fabricii din Bucureşti, cu o investiţie de 2 mil. euro. În următorii doi ani, mai investim 5 mil. euro

Interviu. Irina Măndoiu, CEO Policolor-Orgachim:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.01.2023, 19:45 852

Fabrica de vopsele, amplasată pe bulevardul Timişoara, se întinde acum pe 3.500 de metri pătraţi, iar de extindere se va ocupa compania Masterbuild, aleasă în urma unei licitaţii Proiectul de extindere ar urma să fie gata la mijlocul acestui an l În a doua parte a anului 2023, Policolor va deschide şi propriul magazin online.

Producătorul de lacuri şi vop­sele pentru construc­ţii Policolor-Orgachim va extinde în acest an fabrica sa din zona Militari din Capitală cu 1.000 de metri pătraţi, inves­ti­ţia preconizată pen­tru acest proiect fiind de 2 milioane de euro. „Creştem astfel cu 30% ca­paci­tatea de producţie şi vom fi ca­pabili să producem într-un ritm mai rapid. Cele 2 milioane de euro reprezintă banii alocaţi pentru construcţie şi pen­tru echipamente, iar pen­tru urmă­torii doi ani mai avem pla­nifi­cate in­ves­tiţii de mini­mum 5 milioane de euro tot pentru uti­laje de ultimă ge­neraţie la fabrica din Bucureşti“, spu­ne Irina Măndoiu, CEO-ul Policolor.

Fabrica de vopsele, amplasată pe bulevardul Timişoara, se întinde acum pe 3.500 de metri pătraţi, iar de extindere se va ocupa compania Mas­terbuild, aleasă în urma unei licitaţii. Proiectul de extindere ar urma să fie gata la mijlocul acestui an. „Avem te­ren disponibil şi pentru extinderi vii­toare, mai sunt clădiri vechi care tre­buie demolate, este suficient loc de dezvoltare, întregul teren are o su­pra­faţă de 25.000 de metri pătraţi. Ante­rior, pe amplasa­mentul fabricii Poli­color, a funcţionat o fabrică de răşini, cu numele Chimester“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO