REAL ESTATE

O companie locală de software a închiriat 10% dintr-o clădire a Skanska

16 iul 2015 Autor: Andreea Neferu

Compania RINF Outsourcing Solutions, controlată de doi antreprenori români, Constantin Iftime şi Victor Do­r­nescu, se va muta din ianuarie 2016 într-un spaţiu de peste 1.800 de metri pătraţi în clădirea B a proiectului de birouri Green Court, dezvoltat de suedezii de la Skanska în zona Barbu Văcărescu-Calea Floreasca.
 
Clădirea B din Green Court are o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi, ceea ce înseamnă că RINF va închiria 10% din aceasta. Acest imobil mai are chiriaşi precum Sanofi, Adecco, Carre­four şi Colgate Palmolive, rata de ocupare a imobilului fiind de 72% în prezent. Tranzacţia de mutare a RINF a fost inter­mediată de compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.07.2015

 
Cuvinte cheie:
Skanska
, cladire
, companie
, inchiriere
, soft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide