Business Construct

Primele contracte pentru 2019 şi 2020: mallul Colosseum şi centrul medical privat Revera al lui Wargha Enayati şi-au ales constructorii

Primele contracte pentru 2019 şi 2020: mallul Colosseum...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.01.2019, 00:06 1347

♦ Companiile din domeniul construcţiilor au început deja să contracteze proiecte a căror finalizare este anunţată pentru 2019 şi 2020 ♦ Axa Trans Construct şi Synergy Construction se numără printre firmele care au încheiat deja contracte pentru lucrări aflate acum în desfăşurare.

Axa Trans Construct, un business deţinut de familia Vîrlan, construieşte centrul comercial Colosseum Mall din nord-vestul Bucureştiului, o investiţie de 30 de milioane de euro. Compania a ridicat până acum mai multe magazine Mega Image în Capitală, iar pentru anul 2018 estimează afaceri de 8 milioane de euro.

Compania desfăşoară activităţi de construcţii civile şi industriale în calitate de antreprenor general. Printre proiectele la care a lucrat Axa Trans Construct se numără clinica de radioterapie Sanador, deschisă anul acesta, magazinul Decathlon din Băneasa, ansamblul de locuinţe Poseidon Residence. Printre proiecte se află şi mai multe magazine Mega Image, din Corbeanca, Giurgiu, Dâmboviţa şi câteva chiar în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO