Business Construct

Rezultate: Constam, avans de 50% la noua luni

27.10.2008, 15:14 19

Grupul Constam din Buzau, cu activitati in principal de distributie a materialelor de constructii, a inregistrat in primele noua luni afaceri de 50 de milioane de euro, in urcare cu peste 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
"Cresterea se datoreaza mai multor factori. Printre acestia se numara majorarea preturilor la principalele produse comercializate, cresterea volumului de vanzari, in special in zonele Bucuresti, Constanta, Prahova si initierea unor noi proiecte de infrastructura de catre partenerii nostri", a declarat Florentin Manescu, directorul general al grupului, citat de Mediafax. Grupul mizeaza in acest an pe afaceri in crestere cu 50%, de la 43 mil. euro la 63-65 mil. euro. In primele noua luni, investitiile Constam au fost directionate in achizitia unui teren in parcul industrial Bucuresti West Park, unde grupul va deschide un centru de operatiuni, care va deveni operational in primul semestru din 2009, precum si pentru modernizarea unui depozit in Buzau, proiect ce urmeaza sa fie finalizat in viitorul apropiat. Valoarea totala a investitiei din Capitala se va ridica la 6 mil. euro, iar cea de la Buzau totalizeaza, pana in prezent, 1,6 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO