Business Hi-Tech

15 mil. dolari intr-un serviciu local de televiziune digitala

28.04.2006, 00:00 29

Compania DTH Television Grup a investit 15 milioane de dolari (12 milioane de euro) pentru a lansa comercial, la data de 4 mai, un nou serviciu de televiziune digitala prin satelit, sub brandul Boom.

In primul an, firma isi propune sa atraga 120-130 de mii de clienti, moment in care DTH Television va ajunge la break-even (veniturile egaleaza cheltuielile), a precizat pentru ZF Isaac Waldman, presedintele companiei. El este si fondatorul HAT Romania, unicul distribuitor al telefoanelor Samsung. HAT Romania este si singurul distribuitor pentru DTH Television.

Kit-ul de instalare pentru noul serviciu de televiziune va costa 180 de euro (fara TVA). Utilizatorii vor putea alege intre 10 pachete de canale, abonamentul lunar fiind intre 2 si 7 euro fiecare.

DTH Television are trei actionari principali. Elran Investments cu 35% din actiuni este israeliana si desfasoara proiecte internationale de peste 400 mil. euro in domeniul imobiliar, inclusiv in Romania.

Compania israeliana Milomor Redido Group are tot 35% din DTH Television si are investitii in piata imobiliara, bancara, turism si telefoane celulare din Israel, Romania, Grecia si alte tari. radu.tataru@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels