230 de copii au participat la atelierele de programare şi de robotică CoderDojo susţinute de Telekom

6 oct 2017 Autor: Ioana Nita

Telekom România, cel mai mare grup de telecomunicaţii de pe piaţa locală a susţinut prin intermediul fundaţiei sale, un proiect dedicat copiilor prin care aceştia învaţă programare şi robotică, la care s-au înscris în total 230 de elevi cu vârsta cuprinsă între 6 şi 17 ani.

Proiectul, numit CoderDojo Bucureşti Nord, cuprinde ateliere pe diferite tematici, precum algoritmică, Arduino (electronică asistată pe calculator), Java Minecraft, Khan, Scratch, care se desfăşoară pe parcursul întregului an şcolar 2017-2018.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
copii
, sustinere
, participare
, proiect
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide