Business Hi-Tech

Advantage Software cauta clienti externi ca sa nu scada

10.02.2010, 23:04 46

Advantage Software Factory, un furnizor local de soft cu afaceride 2 mil. euro in 2009, se va concentra in acest an pe extindereavanzarilor in afara Romaniei in incercarea de a-si mentineincasarile la nivelul atins anul trecut.

Compania va extinde in afara tarii cea de-a 3-a linie deafaceri, axata pe soft-ul de raportare NextReports - o aplicatiecare permite crearea de rapoarte prin utilizarea informatiilor dindiferite baze de date. Compania sustine ca softul permite creareaunor rapoarte sofisticate si de catre utilizatori fara cunostinteavansate de IT.

Oficialii ASF apreciaza ca, in acest an, clientii locali vorgenera peste 80% din cifra de afaceri a NextReports. Pondereaclientilor din strainatate va creste gradual, considerareprezentantii companiei, si va ajunge sa se inverseze in circa 3ani.

"Piata mondiala este dominata de sisteme de raportare complexe,care s-au dovedit a fi greu de inteles, in timp ce multe dinfunctionalitati sunt subutilizate sau evitate datorita faptului casistemul nu se adapteaza nevoilor zilnice ale majoritatiiutilizatorilor. NextReports se adreseaza tuturor companiilor careau nevoie de modalitati simple, rapide si eficiente de dezvoltaresi distributie a rapoartelor catre decidenti", spune Stefan Paun,director general al Advantage Software Factory.

Cele 2 componente ale aplicatiei de raportare Next ReportsDesigner si NextReports Server se vor comercializa la pretul de 99EUR/licenta in cazul Designer, respectiv 999 EUR in cazulaplicatiei de server, pentru un numar nelimitat de utilizatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO