Business Hi-Tech

Afacerile magazinultau.ro au crescut anul acesta cu 20%, ajungând la 6 milioane de euro

Afacerile magazinultau.ro au crescut anul acesta cu 20%,...

Autor: Ioana Nita

10.12.2013, 00:08 146
Retailerul IT&C online magazinultau.ro, deţinut de compania Alliance Com­puters, va înregistra anul acesta venituri de aproximativ 6 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de 2012, când afacerile generate s-au ridicat la 5 milioane euro.
 
„Magazinultau.ro a generat în 2012 afaceri de 5 milioane de euro, iar pentru 2013 veniturile vor fi cu siguranţă de minimum 6 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Dan Călugăreanu, managing partner al grupului Alliance-Royal.
 
Piaţa online de electro IT din Ro­mânia s-a situat anul trecut la peste 260 mil. euro, liderul fiind eMag.ro, cu o cifră de afaceri de 153 mil. euro.
 
Alliance Computers livrează către uti­lizatorii finali prin intermediul site-ului www.magazinultau.ro produse IT şi conexe, de la laptopuri, tablete, componente PC şi de reţelistică la electronice auto, dar şi jocuri şi cărţi. Compania este parte a grupului Alliance – Royal, care activează de 12 ani pe piaţa locală de import, distribuţie şi retail IT, având ca parteneri strategici producători precum TP-link, Gembird, A4Tech, Mustek, Ar­chos, Compro, Tenda, Odys, Microsoft, Lenovo, Acer. Pentru întreg grupul, Călugăreanu estimează venituri totale de peste 21 milioane euro anul acesta. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO