Business Hi-Tech

Afacerile Zitec au crescut cu 50% în S1, la 1,5 mil. euro

Alexandru Lăpuşan, CEO şi fondator al Zitec

Alexandru Lăpuşan, CEO şi fondator al Zitec

Autor: Ioana Nita

Zitec, companie locală specializată în dezvoltarea aplicaţiilor online, a raportat pentru prima jumătate a acestui an afaceri de 1,5 milioane de euro, cu 50% mai mult faţă de aceeaşi perioadă din 2013, creşterea venind din câştigarea de noi proiecte, atât pe plan local, cât şi extern. Printre noii clienţi locali ai companiei se numără retailerul electroIT Flanco şi procesatorul de plăţi online PayU.

„De la începutul anului, ne-am concentrat pe creşterea şi consolidarea echipei, acesta fiind de fapt şi unul dintre principalele obiective pentru 2014, alături de o îmbunătăţire continuă a calităţii serviciilor oferite. Referitor la venituri, acestea au provenit, în proporţii similare, din proiectele livrate atât clienţilor de pe plan intern, cât şi celor de pe plan extern”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi fondator al Zitec.

În primul semestru al anului, echipa Zitec s-a mărit cu 18 persoane, ajungând în total la 100 de specialişti. Compania a investit în primele şase luni ale anului peste 150.000 de euro pentru extinderea sediului, cât şi pentru finanţarea unor start-up-uri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO