Business Hi-Tech

AKTA lansează servicii de televiziune HD prin cablu, după o investiţie de 100.000 de euro

Autor: Adrian Seceleanu

23.05.2011, 11:38 613

Digital Cable Systems S.A, unul dintre cei mai importanţijucători de pe piaţa locală telecom, a lansat serviciile deteleviziune de înaltă definiţie (High Definition - HD), în urmaunei investiţii de 100.000 euro.

Pentru moment abonaţii AKTA vor avea, pentru început, acces lateleviziune full HD pentru posturile PRO TV, Sport.ro, TVR,respectiv History, urmând ca această ofertă să crească în viitorulapropiat.

"Preţurile pachetelor sunt de 10 lei, cu o reducere de 50%pentru clienţii AKTA Digital Total Pack, respectiv de 20 lei, cu oreducere de 25%, pentru ceilalţi abonaţi AKTA Digital Start",potrivit reprezentanţilor companiei.

"Apetitiul consumatorilor pentru televizoare de ultimăgeneraţie, LCD sau plasmă, compatibile HD, demonstrat de cele mairecente studii de piaţă, ne-a determinat să lansăm pachetul AKTAHD. Televiziunea HD iese tot mai mult dintr-o zona de nişălocalizată geografic în oraşele mari şi se extinde. Dezvoltarea afost determinată de creşterea numărului de programe disponibile înacest format cât şi de preţul tot mai accesibil al abonamentelor,"declară Dinu Malacopol, CEO DCS.

La sfârşitul lui 2010, DCS avea un număr de 180.000 de abonaţila servicii de cablu analogic şi digital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO