Business Hi-Tech

ANCOM are bani pentru „calculatorul de preţuri” la telefonie şi internet

Autor: Adrian Seceleanu

15.03.2011, 23:42 19

Autoritatea de reglementare în comunicaţii (ANCOM) va demara încele din urmă proiectul de a realiza un site pe care utilizatoriisă poată compara tarifele pentru serviciile de telefonie şiinternet de pe piaţă, după ce instituţia a semnat un contract princare primeşte o finanţare nerambursabilă de 886.198 de lei dinfonduri europene. Discuţiile pentru lansarea site-ului au pornit înurmă cu mai bine de doi ani.

"Semnarea contractului înseamnă startul unui proiect la care lucrămde mai mulţi ani şi care vine să răspundă unei nevoi exprimate înnenumărate rânduri de utilizatorii finali: aceea de a compara uşorşi rapid ofertele existente pe piaţă", a declarat CătălinMarinescu, preşedintele ANCOM.

Finanţarea nerambursabilă obţinută este de maximum 886.198,32lei şi a fost acordată ca urmare a depunerii de către ANCOM aproiectului în cadrul Programului Operaţional Sectorial "CreştereaCompetitivităţii Economice".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO