Business Hi-Tech

Aplicaţia de navigaţie Here de la Nokia va fi disponibilă şi pentru celelalte smartphone-uri cu Windows 8

Aplicaţia de navigaţie Here de la Nokia va fi...

Autor: Ioana Nita

10.07.2013, 13:07 656

HERE, divizia Nokia care oferă utilizatorilor hărţi pentru navigaţie, va lansa la nivel global serviciul HERE Drive+ pentru toate smartphone-urile care funcţionează cu sistemul de operare Windows Phone 8.

Astfel, aplicaţia HERE Drive+ va fi disponibilă şi pentru celelalte dispozitive din afara gamei Nokia Lumnia pe care rulează Windows Phone 8.

Prin intermediul HERE Drive+ utilizatorii au acces la navigaţie globală pas-cu-pas, cu ghidare vocală, aceştia putând utiliza aplicaţia şi fără conexiune la date prin hărţi offline.

Odată cu extinderea disponibilităţii aplicaţiei de navigaţie, din Windows Phone Store se vor putea descărca şi noi versiuni ale HERE Drive(+) şi HERE Transit.  Actualizarea HERE Drive(+) va oferi utilizatorilor o funcţie nouă, My Commute, care învaţă traseele zilnice parcurse cu maşina şi oferă recomandări personalizate de optimizare a rutei, bazate pe condiţiile curente de trafic.

Aplicaţia HERE Transit ajută utilizatorii să folosească mai uşor transportul public şi va fi disponibilă pentru anumite pieţe. HERE Drive+, împreună cu licenţa de navigaţie globală, este gratuită pentru telefoane din gama Nokia Lumnia, iar pentru alte smartphone-uri cu Windows 8  costă 34,99 euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO