Business Hi-Tech

Aplicatiile SAP merg si cu leul greu

01.12.2004, 00:00 13

Divizia locala a producatorului german de soft pentru afaceri SAP a anuntat ca pachetul de aplicatii din romania a fost adapat pentru trecerea la leul greu, care va incepe la 1 iulie 2005.
Oficialii companiei spun ca aplicatiile ofera avantajul experientei acumulate in alte state europene care au facut deja astfel de schimbari, de exemplu cele care au renuntat la moneda nationala in favoarea euro. Aplicatiile includ de asemenea suportul necesar in definirea strategiei de trecere la noua moneda.
"Pentru a asigura eficienta proceselor de denominare, este foarte important sa ai o strategie bine pusa la punct si sa nu accepti solutii de compromis sau experimente costisitoare", spune Valentin Tomsa, seful biroului SAP din Romania.
Pe piata aplicatiilor de soft pentru afaceri din Romania, SAP a avut anul trecut incasari de aproximativ 4,2 milioane de euro - circa 3,6 milioane euro pentru EAS (enterprise application suites) si peste 600.000 de euro pe piata CRM (customer relationship management).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO