Business Hi-Tech

Aplicatiile Siveco trec la leul greu

25.11.2004, 00:00 17

Solutia informatica integrata pentru gestiunea companiilor Siveco Applications este pregatita pentru trecerea la leul greu, fiind adaptata la evidenta dubla si putand realiza rapoarte in ambele monede, spun oficialii companiei.
Numarul unu pe piata aplicatiilor sofware pentru afaceri, Siveco a inceput pregatirea pentru trecerea la leul greu inca din luna octombrie, iar acum urmeaza adaptarea aplicatiei la legislatia financiara modificata. Toate lucrarile de modificare a aplicatiilor si adaptare a lor la noile cerinte se vor face impreuna cu partenerii Siveco.
Printre clientii Siveco Applications se numara Aerostar, Holcim, Topex, Romvag si altele. Pachetul de aplicatii este dezvoltat integral in Romania si adaptat cerintelor specifice ale companiilor romanesti.
Infiintata in 1992, compania Siveco este parte a grupului olandez Siveco BV. Conform IDC, Siveco este lider pe piata locala de soft pentru afaceri si pe cea a serviciilor IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO