Business Hi-Tech

Astral dubleaza viteza pentru companii

12.10.2004, 00:00 13

Astral Telecom, unul din cei mai importanti furnizori de servicii integrate de comunicatii pe piata locala, a dublat viteza de acces la Internet pentru clientii de business.
Astfel, clientii care beneficiau de o largime de banda de 256 kbps vor beneficia automat de 512 kbps, fara a plati ceva in plus, spun oficialii astral. Mai mult, Astral a lansat o noua oferta pentru companii, care va include largime de banda de 1Mbps, in special pentru cei cu nevoi crescute de transfer de date.
?Astral intentioneaza astfel sa redefineasca acest concept de <> pentru companiile mici si mijlocii, integrandu-l in strategia de devoltare a companiei", a declarat Mircea Lucacel, Director Comercial Internet, Date si Telefonie in cadrul Astral. ?Largimi mai mari de banda inseamna si acces la aplicatiile si serviciile accesibile in trecut, din punct de vedere financiar, numai companiilor mari", a spus el.
Oferta Astral vine intr-un moment in care din ce in ce mai multe companii tind sa se transforme din afaceri locale in companii regionale sau nationale, iar largimea de banda devine o conditie esentiala a vitezei de comunicare. O conexiune de mare viteza usureaza de asemenea comunicarea in cadrul companiei. Astfel, implementarea unei retele virtuale private (VPN) permite accesul securizat al angajatilor in timp real la toate resursele companiei. Mai mult, se pot implementa solutii de videoconferinta cu doua sau mai multe puncte de acces.
In acelasi timp, Astral a anuntat si pentru segmentul de afaceri adoptarea unui tarif unic de instalare pentru conexiunile realizate prin cablu coaxial sau prin unde radio, oferind reduceri de pana la 30% la vanzarea sau inchirierea echipamentelor specifice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO