Business Hi-Tech

Astral OnLine - viteza dubla si tarif unic de instalare

21.09.2004, 00:00 23

Astral Telecom, unul din principalii furnizori de servicii integrate de comunicatii prin cablu la nivel national, a anuntat dublarea vitezei de acces la Internet (la 256 kbps) si introducerea unui tarif unic de instalare pentru abonamentele destinate persoanelor fizice.
De acum inainte, instalarea va costa 20 de dolari, cu aproape 50% mai putin decat pana in prezent, iar nivelul de trafic inclus in pachetele destinate persoanelor fizice a crescut cu pana la 500%. Accesul la reteaua metropolitana ramane gratuit pentru toate abonamentele, au anuntat oficialii Astral.
Pentru varianta Start, utilizatorul va plati 12 dolari/luna pentru 1,5 GB trafic, in timp ce optiunea Trafic va asigura 3,5 GB trafic la un tarif de 19 dolari/luna.
La 24 dolari/luna, Astral OnLine Hobby include 1 GB trafic si acces nelimitat la Internet intre orele 19:00 si 7:00, de luni pana vineri, si oricand sambata si duminica. Ultima optiune, Nelimitat, este tarifata cu 29 dolari/luna si asigura utilizatorului trafic nelimitat. Toate abonamentele includ si un cont de email gratuit. Infiintata in anul 1993 ca furnizor local de servicii de televiziune prin cablu in Cluj-Napoca, compania Astral Telecom si-a dezvoltat operatiunile la nivel national. La inceputul acestui an, operatorul furniza servicii CATV in peste 750.000 de locuinte din mai mult de 140 localitati. Serviciile de Internet si transmisii de date sunt disponibile in peste 30 judete ale tarii.
dan.dragomir@zf.ro



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO