Business Hi-Tech

Astral Telecom s-a decis sa lucreze pe SunSystems

08.04.2004, 00:00 20

LLP Bucharest, companie specializata in furnizarea de software de business, a finalizat recent implementarea solutiei de gestiune a resurselor intreprinderii SunSystems la Astral Telecom. Contractul a avut valoarea de 250.000 de dolari iar implementarea solutiei s-a desfasurat pe parcursul a noua luni.
Noua solutie este utilizata simultan de 100 de angajati ai operatorului de comunicatii si gestioneaza contabilitatea, mijloacele fixe, vanzarile, achizitiile, stocurile si genereaza rapoarte referitoare la toate aceste activitati.
LLP a implementat SunSystems pe baza de date Microsoft SQL 2000, instalarea a fost realizata pe serverul central din Cluj-Napoca iar acum toate sucursalele Astral Telecom sunt conectate online. LLP a implementat, de asemenea, modulul SunTracking (AMS) pentru urmarirea in teritoriu a echipamentelor de telecomunicatii si SunPayroll, aplicatie pentru salarizare si resurse umane.
Inainte de instalarea solutiei SunSystems, la Astral functiona
Astral Telecom are in prezent 700 000 de abonati si acoperire nationala pentru serviciile sale de cablu TV si Internet. Compania a lansat in urma cu cateva luni si servicii de telefonie fixa locala si nationala prin cablu. Compania a trecut in ultimii ani printr-un proces de extindere prin achizitionarea a cateva firme (Kappa, DNT, Fx) si investirea a peste 6 mil. $ in infrastructura in 2002.
LLP (London Logic Partners) este un integrator european de solutii ERP (enterprise resource planning) avand un portofoliu de peste 350 de clienti. LLP Bucharest a fost infiintata in 1997 iar printre clientii sai se numara AIG Life, Ursus, Zapp, Renault, Marriott si HBO. iuliana.cerchez@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO