Business Hi-Tech

Asus a prezentat telefonul-tabletă-notebook PadFone

Asus a prezentat telefonul-tabletă-notebook PadFone

Autor: Claudiu Ilioiu

29.02.2012, 00:03 1437

Asus a prezentat în timpul conferintei de presă "Incredibly Mobile Endless Possibilities", desfăşurată în cadrul târgului Mobile World Congress de la Barcelona, viitoarea linie de tablete Transformer Pad şi PadFone.

"A sosit în sfârşit momentul când fiecare ecran din viaţa voastră poate transcende într-un portal cu acces în timp real în lumea digitală", a transmis presei Jonney Shih, directorul executiv al ASUS.

ASUS PadFone se transformă într-o combi­na­ţie 3 în 1 de telefon, tabletă şi notebook atunci când este accesorizat cu PadFone Station şi PadFone Station Dock.

PadFone este un telefon inteligent care beneficiază de un ecran Super AMOLED qHD de 4,3 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core şi o cameră de 8 megapixeli cu procesor de imagine Fuji şi rulează sistemul de operare Android 4.0. Atunci când este plasat în PadFone Station, acesta se transformă într-o tabletă de 10,1 inci cu o durată de func­ţionare a bateriei de cinci ori mai mare. PadFone Station oferă posibilitatea de a ataşa o tastatură dock care trans­formă Pad­Fone într-un calculator ultraportabil.

Linia ASUS Transformer Pad include Transformer Pad Prime, viitoarele game Transformer Pad Infinity şi ASUS Trans­former Pad 300.

Seria Trans­former Pad Infinity inte­grea­ză ecranul Super IPS Full HD şi tehnologia ASUS SonicMaster. Gama Transformer Pad 300 este o platformă mobilă creată special pentru jocuri şi navigare web, dotată cu procesorul NVIDIA Tegra 3 quad-core si cu ecranul IPS de 10,1 inci, cu rezoluţie de 1280x800 pixeli.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO