Business Hi-Tech

BitDefender deschide al treilea birou regional la Timisoara

30.03.2006, 00:00 89

BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul Softwin, intentioneaza sa deschida un birou regional in Timisoara.

"Suntem in prima faza a proiectului, cand recrutam viitoarea echipa pentru biroul regional", a declarat pentru ZF Cosmin Mares, directorul de comunicare al Softwin. Biroul BitDefender Timisoara va include un laborator de analiza antivirus si un centru de dezvoltare software.

Deschiderea oficiala va avea loc la sfarsitul lunii urmatoare. "Numarul de angajati pentru viitorul birou este de minimum cinci. Nu exista un maxim pentru ca daca vor fi foarte buni ii angajam pe toti", a precizat Mares. BitDefender are acum peste 200 de angajati, conform oficialilor companiei.

Noua reprezentanta va ridica la patru numarul laboratoarelor de cercetare-dezvoltare BitDefender, dupa cele din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Oficialii companiei nu au dorit sa precizeze valoarea investitiei.

"Pana acum costurile au fost legate de studierea pietei muncii din Timisoara si campania de recrutare. Vor urma costuri legate de infrastructura tehnica si inchirierea spatiului de lucru", a spus Mares.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO