Business Hi-Tech

Bonapp.eco, startup românesc care comercializează la preţ redus alimente care se apropie de data de expirare, estimează venituri de 1 mil.euro în 2024, după ce a încheiat o rundă de finanţare de 600.000 de euro

Bonapp.eco, startup românesc care comercializează la...

Autor: Roxana Rosu

26.04.2023, 12:04 442

Bonapp.eco, startup românesc care comercializează la preţ redus alimente care se apropie de data de expirare, estimează să ajungă la venituri de un milion de euro în 2024, după ce a încheiat o rundă de finanţare pre-seed de 600.000 de euro.

Fondatorii companiei estimează că vor ajunge la profitabilitate în ultimul trimestru al acestui an.

Investiţia a fost realizată de către business angels şi prin intermediul platformei SeedBlink.

Compania a fost lansată în noiembrie 2021 de către antreprenorul Grégoire Vigroux, Diego Roy de Lachaise, fost consultant în tehnologie în cadrul KPMG, şi Luka Zivkovic, antreprenor în food tech.

În ianuarie 2022, la două luni de la lansare, compania a obţinut o investiţie de pre-seed de 800.000 euro de la compania de beneficii salariale Up, precum şi de la fondurile de investiţii Roca X, Early Game Ventures şi Impact Ventures.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO