Business Hi-Tech

Brinel a organizat un eveniment dedicat soluţiilor inteligente de colaborare şi învăţământ la distanţă

Autor: Claudiu Ilioiu

08.12.2011, 14:26 209

Brinel, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii IT, a organizat, joi, împreună cu Polycom, un workshop dedicat soluţiilor de colaborare şi teleprezenţă care permit organizaţiilor să economisească timp, contribuind la creşterea eficienţei.

În cadrul workshop-ului, participanţii au primit informaţii despre soluţiile de colaborare şi teleprezenţă Polycom, care se adresează atât sectorului educaţional, sprjinând învăţământul la distanţă, cât şi companiilor, permiţând o mai bună colaborare între parteneri şi angajaţi.

Soluţiile de teleprezenţă, videoconferinţă şi comunicaţii unificate reprezintă o alternativă eficientă pentru organizarea de întâlniri pentru membrii unui proiect, şedinţe cu angajaţii regionali, training sau chiar interviuri de recrutare, în contextul în care companiile caută în continuare modalităţi de reducere a bugetelor.

"Creşterea interesului organizaţiilor pentru astfel de soluţii este determinată în principal de situaţia economică actuală şi de presiunea multora de a avea eficienţă maximă. Sistemele de comunicaţii facilitează nu doar comunicarea în interiorul organizaţiilor, dar şi între acestea, spre exemplu în cazul şedinţelor de proiect comune", a declarat într-un comunicat Claudiu Boar, Networking Manager, Brinel.

La eveniment au participat manageri IT din sectorul universitar, precum şi din firme mici şi mijlocii.

Brinel a fost înfiinţată în anul 1991, perioadă în care IT-ul evolua către o piaţă "democratică şi descentralizată", de la una controlată centralizat, potrivit reprezentanţilor companiei. Investiţia iniţială a fost una redusă, din economiile familiei Borodi, care permitea funcţionarea firmei pentru cel mult câteva luni. Primul sediu a fost într-un apartamentul cu două camere al familiei Borodi, iar primii clienţi, IMSAT Hunedoara, pe partea de echipamente şi Distrigaz Nord Târgu Mureş, pentru servicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO