Business Hi-Tech

Britanicii de la Faist văd afaceri de 75 mil. euro la fabrica de componente din Oradea

Britanicii de la Faist văd afaceri de 75 mil. euro la...

Autor: Laurentiu Cotu

09.01.2015, 00:05 473
Furnizorul de componente pen­tru infrastructura telecom şi in­dus­tria auto Faist Mekatronic, parte a gru­pu­lui britanic Faist, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 75 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, susţinută de numărul mare de co­menzi şi de investiţii.
 
Compania a încheiat anul 2014 cu afaceri totale de peste 66 mil. euro, în creştere cu 26% faţă de anul anterior.
 
„Estimările pentru acest an se ba­zează pe planul de investiţii aprobat şi pe cererea mare venită din partea clien­ţilor. Avem proiecte în derulare atât pentru infrastructura de telefonie mo­bilă, pentru  Ericsson, cât şi proiecte în industria auto pentru companiile Mahle, Borg Warner şi Brose“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Re­mus Cotuţ, director general al Faist Meka­tronic.
 
Faist a câştigat în acest an încă doi clienţi din industria auto, însă oficialii com­paniei nu au dorit să facă publice numele acestora. Activitatea compa­niei se axează în principal pe producţia de piese turnate din aluminiu şi pre­lucrare mecanică de înaltă precizie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO