Business Hi-Tech

Ce puteti vedea azi la CERF

15.04.2003, 00:00 18

CERF, cel mai important targ de tehnologia informatiei si comunicatiilor din Romania se deschide astazi la Bucuresti si isi va inchide portile pe 19 aprilie. Organizatorii, firma Expotek, se asteapta ca, in cele cinci zile 80.000 de vizitatori sa treaca pragul targului.
Ce puteti vedea insa astazi, in prima zi a evenimentului?
* Standul Connex va marca aniversarea a sase ani de existenta a operatorului pe piata romaneasca a telefoniei mobile.
Tot pentru aceasta aniversare Connex a pregatit si o campanie de imagine speciala cu sloganul "Primii sase ani din viitor".
"Connex a inceput <aventura comunicatiilor> in Romania pe 15 aprilie 1997, cand a lansat prima retea GSM. In 1999, Connex a lansat campania de imagine cu sloganul <Viitorul suna bine>. Viitorul a facut parte dintotdeauna din obiectivele, misiunea, viziunea si strategia Connex; de aceea, indraznim astazi sa vorbim despre primii aase ani din viitor", spune Ted Lattimore, presedinte si COO (chief operating officer) la Connex. 
MobiFon este liderul pietei de telefonie mobila din Romania, cu peste 2,6 milioane de clienti GSM la data de 31 decembrie 2002.
* La standul distribuitorului de echipamnete IT ...C Tornado vor fi prezentate in afara produselor marca HP, Allied Telesyn, Acer, Brother, Canon, Philips, BenQ sau 3Com, noile branduri din portofoliul companiei: Kingmax, Fujitsu Siemens Computers, AMD, Telrad (centrale telefonice digitale cu aplicatii de voice-mail) si Polycom (solutii profesionale de videoconferinta).
Un loc important in cadrul standului il va avea propria linie de echipamente de retea, QUBS, prezentata de Tornado si la CeBIT 2003.
* Standul Best Computers se va desfasura pe 280 mp si va prezenta de la servere si solutii profesionale pana la gadget-uri sau chiar CD-uri pentru inscriptionat. "Avem de toate dar nu orice", e deviza cu care Best Computers se prezinta in acest an la CERF. Compania a furnizat firmei organizatoare si echipamentele pentru punctele de infornare a vizitatorilor.
* Flamingo Computers revine la CERF dupa doi ani de absenta. Compania de distributie si retail IT va prezenta, printre altele, noile placi video ITSolar GF FX5800 Ultra TD si GF FX5200 TD dar si cateva modele de placi de baza MSI. Vizitatorii vor putea testa la stand toate produsele din gama IT Solar prezentata de Flamingo si la CeBIT 2003.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO