Business Hi-Tech

Ce s-a vândut cel mai bine în magazinele Orange România în decembrie

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

05.01.2012, 13:17 887

Smartphone-urile, accesoriile pentru telefoane mobile şi pachete formate din anumite abonamente şi telefoane marca Samsung şi Orange au fost cele mai bine vândute în luna decembrie în magazinele operatorului de telefonie mobilă Orange, au declarat pentru ZF reprezentanţii companiei.

Printre cele mai bine vândute pachete s-au numărat cele din oferta "Junior" care include abonamentul Fluture Junior (cu un tarif de 7 euro pe lună ) şi telefonul Samsung Star varianta Hello Kitty (39 euro) pentru fete şi telefonul Orange Stockholm (Smartphone android) pentru băieţi (49 euro), au spus oficialii Orange. Printre "hit-urile" din perioada de Crăciun s-au numărat şi ofertele dedicate persoanelor în vârstă care includ un abonament special şi un telefon uşor de utilizat (ZTE-G S302) dar şi cele dedicate tinerilor - respectiv oferta Young - telefonul Orange Vancouver (Smartphone android) la 29 euro cu abonamentul Pantera 9.

Dintre pachetele formate dintr-o cartelă prepay şi un telefon mobil cea mai bine vândută ofertă a fost cea care includea un mobil Alcatel OTE 209.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO