Business Hi-Tech

Cel care a anunţat cu câteva luni înainte colaborarea dintre Nokia şi Microsoft face un nou anunţ: Microsoft va prelua Nokia

Cel care a anunţat cu câteva luni înainte colaborarea dintre Nokia şi Microsoft face un nou anunţ: Microsoft va prelua Nokia

Autor: Dinca Thomas

17.05.2011, 15:44 1218

Microsoft va începe săptămâna viitoare negocieri pentrupreluarea diviziei de telefoane mobile a Nokia, care produceinclusiv aparate smartphone, afirmă Eldar Murtazin, un cunoscutblogger rus, citat de site-ul Endgaget.

Eldar Murtazin, redactor şef al revistei Mobile Review, nu afurnizat alte informaţii, dar se aşteaptă ca un acord să fieîncheiat cel mai devreme la sfârşitul acestui an, potrivit uneipostări pe pagina sa de Twitter.

Autorul articolului consideră că există cel puţin un sâmbure deadevăr în afirmaţia bloggerului, având în vedere declaraţiile saleanterioare.

În decembrie anul trecut, când nimeni nu credea că Nokia varenunţa la strategia legată de sistemul de operare Symbian, Eldar afăcut altă afirmaţie incredibilă, că Microsoft şi Nokia discutădespre folosirea Windows Phone pentru smartphone-ul OS.
Afirmaţia a devenit realitate în februarie.

Mai recent, rusul a anunţat că Nokia va renunţa la brandul Oviîn favoarea numelui companiei pentru serviciile sale.

Eldar este foarte cunoscut pentru faptul că reuşeşte să intre înposesia prototipurilor telefoanelor Nokia cu mult înainte deprezentarea acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO