Business Hi-Tech

CERF 2001 se asteapta la 100.000 de vizitatori

27.04.2001, 00:00 18



Expotek, compania organizatoare a Computers and Electronics Romanian Fair (CERF) a anuntat ca la editia din acest an a manifestarii vor participa cu standuri proprii 100 de firme, iar numarul vizitatorilor este estimat la 100.000. CERF 2001 se va desfasura in perioada 8-12 mai la complexul expozitional Romexpo din Bucuresti.

"In domeniul expozitiilor specializate din Romania in diferite domenii de activitate, CERF ocupa locul doi ca numar de vizitatori si locul trei ca numar de firme reprezentate, conform statisticilor publicate de Romexpo si Expoline International", a declarat Dan Voicu, director executiv Expotek

Printr-un comunicat difuzat mass-media, Expotek explica retragerea de ultim moment a companiei Flamingo Computers de la CERF 2001 prin nerespectarea "angajamentelor stabilite cu organizatorul CERF".

"Expotek a hotarat sa nu mai accepte repetarea acestor practici pentru editia 2001", se arata in comunicat.

Firma americana Comtek, initiatorul organizarii CERF in anul 1992, a vandut in decursul ultimilor doi ani toate afacerile detinute in Europa de Est.

In Romania, Expotek a cumparat drepturile de organizator. Aceasta nu a influentat in nici un fel calitatea manifestarii, conducerea Expotek facand parte din managementul CERF incepand chiar de la prima sa editie. Comtek USA nu a facut niciodata parte dintre organizatorii manifestarii Comdex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO