Business Hi-Tech

CG&GC a ales solutia Atlantis

23.01.2003, 00:00 24

Compania CG&GC Intelligent Technology SA, distribuitor de echipamente IT&C, a ales sa-si gestioneze activitatea prin intermediul solutiei Atlantis ERP. Aplicatia este realizata de catre firma greceasca Unisoft, membra a grupului Altec, iar implementarea a inceput in urma cu 6 luni si este desfasurata de catre Unisoft Romania. Valoarea contractului nu a fost dezvaluita.
Aplicatia functioneaza pe o baza de date Oracle iar datorita flexibilitatii sale, programul poate fi folosit in toate departamentele CG&GC dar si la cele 14 filiale ale firmei aflate pe tot teritoriul tarii. Solutia ofera managerilor posibilitatea sa primeasca informatii in timp real, sa cunoasca indicatorii firmei, nivelul stocurilor din depozite, a incasarilor si platilor din ziua respectiva, nivelul vanzarilor, sa faca analize pe bugete etc.
Programul Atlantis este localizat in limba romana si este adaptat la legislatia economica si financiara autohtona.
Compania de software Unisoft Romania a fost infiintata in 1996 iar printre clientii sai se numara Auto Italia, Toyota Romania, Alumil, Ana Electronic, Neoset si Bayer.
In 2001, Unisoft Romania a avut o cifra de afaceri de 550.000 $ si de 600.000 $ anul trecut. Profitul firmei reprezinta aproximativ 5% din cifra de afaceri. Unisoft Romania este detinuta in proportie de 51% de Altec (Grecia), 49% din actiuni aflandu-se in posesia a diversi investitori, tot greci. Altec mai actioneaza in Romania si prin integratorul de sisteme informatice Sysware.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO