Business Hi-Tech

CGS cauta oameni pentru un call-center la Brasov

28.03.2008, 18:52 827

Compania americana de servicii IT Computer Generated Systems (CGS) a demarat o campanie de recrutare de persoanal pentru un call-center pe care il va deschide in lunile urmatoare la Brasov.
Potrivit unui anunt de recrutare postat pe site-urile de recrutare www.ejobs.ro, www.summerjob.ro, CGS cauta pentru centrul de la Brasov consultanti relatii cu clientii. Acestia trebuie sa detina cunostinte medii de operare in Microsoft Office, abilitati de comunicare, cunostinte medii de limba engleza si cel putin studii liceale. De asemenea, experienta pe un post similar de relatii cu clientii ar putea constitui un avantaj. Totodata, pe site-urile ejobs.ro si bestjobs.ro, compania a postat si anuntuturi pentru recrutarea de "collection officer", care vor avea responsabilitatea de a recupera datorii si facturi. Acestia trebuie sa aiba cunostinte solide de limba engleza scrisa si vorbita, precum si abilitati de comunicare si negociere.
Potrivit unor surse din piata, noul centru CGS va fi amplasat pe platforma Tractorul, unde compania a contractat deja un spatiu de birouri si este interesata de angajarea a 500-800 de persoane.
Oficialii companiei au refuzat sa ofere pentru moment detalii suplimentare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO