Business Hi-Tech

Clientii 3G ai Connex vor folosi si Motorola

06.04.2005, 20:09 12

Operatorul de telefonie mobila Connex isi va extinde portofoliul de telefoane mobile compatibile 3G in urma semnarii unui parteneriat cu Motorola, au anuntat oficialii celor doua companii.
Astfel, telefonul Motorola v975 va fi disponibil pentru clientii Connex "in vederea apropiatei lansari comerciale a serviciului 3G", conform reprezentantilor operatorului de telefonie. In viitor, Motorola va oferi si alte produse pentru telefonia 3G, conform lui Aurelian Sima, country manager la Motorola Romania.
"Suntem incantati sa adaugam acest telefon in portofoliul nostru, fiind vorba despre un produs nou, sofisticat si avantajos pentru clientii nostri 3G", a spus Ken Campbell, director de marketing la Connex.
Terminalul Motorola v975 este dotat cu functionalitati multimedia avansate: optiunea de realizare de videoconferinta, camera VGA cu zoom 4x, transmisie in timp real (streaming) de semnal video si audio, descarcarea si redarea de fisiere multimedia, precum si memorie extinsa. Transferul de date in banda larga se poate face cu o viteza de pana la 384 kbps. "Suntem incantati ca utilizatorii romani vor putea acum sa se bucure de experiente avansate de comunicatii - muzica, clipuri video, jocuri, apeluri video si servicii nelimitate de date", a spus Sima.
Totodata, Motorola a anuntat deschiderea primului sau call-center in Romania, dedicat utilizatorilor de telefoane mobile Motorola. Call-center-ul functioneaza in zilele lucratoare intre orele 9-17 si ofera raspuns tuturor solicitarilor primite prin telefon, e-mail sau fax.
mihai.musatoiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO