Business Hi-Tech

Clienţii Vodafone îşi pot cumpăra poliţe de asigurare de pe telefon

Foto Adrian Seceleanu

Foto Adrian Seceleanu

Autor: Ioana Nita

16.07.2013, 20:48 720

Vodafone, al doilea operator de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat aplicaţia i-Asigurare, prin intermediul căreia clienţii săi pot achiziţiona direct de pe telefon o poliţă RCA şi asigurările pentru locuinţă şi călătorie în străinătate.

Aplicaţia le permite utilizatorilor să compare tarifele oferite de mai multe companii de asigurare din România şi să cumpere poliţa, plata fiind făcută prin card bancar. Clienţii care vor descărca noua aplicaţie de la Vodafone vor putea solicita şi o ofertă CASCO pentru autoturisme şi vor putea seta o serie de alerte, pentru momentul expirării poliţei de asigurare, scadenţa ratelor, expirarea Inspecţiei Tehnice Periodice (ITP) sau a rovinietei.

Aplicaţia i-Asigurare este disponibilă pentru smartphone-urile care rulează cu sistemele de operare Android şi iOS, iar serviciile de ofertare, emitere şi livrare pentru poliţele de asigurare sunt oferite de firma Broker Virtual.

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 776 mil. euro, şi un profit net de 113 mil. euro. Compania avea la finele lunii martie peste 8 milioane de clienţi, dintre aproximativ 3,3 milioane au contracte de abonament.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO