Business Hi-Tech

Compilatoare, Motorola si oameni de stiinta la Marriott

20.07.2001, 00:00 19



Sectorul Produse Semiconductoare al companiei Motorola, unul dintre cei mai performanti furnizori de tehnologii avansate pentru dezvoltarea sistemelor incorporate (embedded) sponsorizeaza seminarul IWACT (The International Workshop on Advanced Compiler Technology).

Evenimentul, ce a inceput ieri la Bucuresti si va incheia astazi, este dedicat extinderii cunostintelor in domeniul tehnologiei compilatoarelor si va permite, conform oficialilor prezenti la seminar, cercetatorilor, inginerilor de dezvoltare si studentilor sa discute pe teme cum ar fi tehnologia avansata a compilatoarelor pentru sisteme de inalta performanta si pentru sisteme incorporate.

"Alaturi de alte instrumente pentru dezvoltarea sistemelor incorporate, tehnologia compilatoarelor are un rol decisiv pentru reducerea timpului pana la lansarea pe piata a arhitecturilor avansate de procesoare digitale de semnal si de microcontroloare", a declarat dr. Andreas Wild, presedintele simpozionului IWACT 2001 si directorul Laboaratoarelor DigitalDNA EMEA Motorola.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO