Business Hi-Tech

Consola de jocuri PlayStation 4 de la Sony, disponibilă în România de la sfârşitul lunii ianuarie

Consola de jocuri PlayStation 4 de la Sony, disponibilă...

Autor: Ioana Nita

25.11.2013, 13:55 1021

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) va lansa consola de jocuri PlayStation 4 în România pe data de 29 ianuarie 2014, preţul acesteia începând de la 1.799 lei.  

“Această regiune este foarte importantă pentru noi şi ne bucură faptul că putem lansa pe piaţă noua generaţie de console, însoţită de o gamă completă de periferice, jocuri şi aplicaţii”, a declarat Steve Foster, director de vânzări şi marketing al SCEE pentru Europa de Sud şi Sud-Est.

Odată cu lansarea consolei PlayStation 4, SCEE va face disponibilă pe piaţa locală şi o serie de periferice printre care se numără controller-ul wireless DUAKSHOCK 4, staţie de încărcare şi un suport vertical pentru consola PS4. Controllerul wireless va putea fi achiziţionat începând de la 269 lei.

Utilizatorii PlayStation 4 vor putea alege de asemenea dintr-o gamă variată de jocuri, Killzone: Shadow Fall şi KNACK numărându-se printre jocurile dezvoltate exclusiv pentru consola de jocuri de la Sony.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO