Business Hi-Tech

Cosmote Romania are de astazi un nou slogan

12.06.2007, 18:44 48

Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, dupa numarul de clienti, a lansat ieri o noua campanie de branding care se va desfasura pe parcursul intregului an.
Alaturi de noua campanie de imagine, care va rula atat in online, la tv, dar si in format print, outdoor si in medii neconventionale, Cosmote a lansat un nou slogan "Alaturi de tine". "Intamplarile din viata noastra sunt pline de emotii si semnificatii (...) iar campania le aminteste romanilor prin scene simple bucuria de a trai si viata asa cum este ea", a precizat Costas Kapetanopoulos, director de marketing si comunicare al Cosmote. El a adaugat ca noua campanie de imagine este una dintre cele mai costisitoare campanii realizate in Romania.
De la relansarea sa din urma cu aproximativ un an si jumatate, Cosmote Romania a depasit in luna aprilie a acestui an 2 milioane de utilizatori, ceea ce ii ofera o cota de peste 10% din piata locala de telefonie mobila. Campania a fost realizata de agentia de publicitate Cohn & Jansen/Ashley & Holmes, productia fiind asigurata de catre casa de productie Tandem Film.
Operatorul a raportat in primul trimestru al acestui an venituri de 27,4 mil. euro si o pierdere de 18,6 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO