Business Hi-Tech

Cosmote si-a luat manager de taxe de la Ursus

20.02.2008, 18:04 17

Cosmote Romania, sucursala locala a operatorului de telefonie mobila elen Cosmote, l-a numit pe Dan Videanu, 32 de ani, in functia de manager de contabilitate si taxe in cadrul departamentului financiar al companiei.
Videanu va conduce o echipa de 27 de angajati si va raporta directorului financiar al Cosmote Romania, Antonis Kerastaris.
Inainte de a veni la Cosmote, Videanu a detinut pozitia de manager contabilitate financiara in cadrul Ursus Breweries si a ocupat mai multe functii in cadrul companiei PriceWaterhouseCooper Romania, printre care se numara si cea de asociat senior. Videanu a absolvit Facultatea de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine o diploma MBA la Universitaea Economica de Administrare a Afacerilor din Viena. Videanu este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania .
In primele noua luni ale anului trecut, Cosmote Romania a raportat venituri de 105,1 mil. euro si 2,8 milioane de clienti. Compania ar putea anunta 3,4 milioane de clienti pana la sfarsitul anului trecut, in timp ce nivelul veniturilor ar putea fi de peste 150 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO