Business Hi-Tech

Facebook, la rădăcina a 20% dintre divorţurile din SUA

Facebook, la rădăcina a 20% dintre divorţurile din SUA

Autor: Traian Terzianm

02.03.2011, 16:55 38

Dacă eşti singur, Facebook şi alte siteuri de socializare te potajuta să întâlesşti persoana potrivită. Pe de altă parte, pentrucei care nu au cea mai strălucită căsnicie, utilizarea improprie areţelelor de socializare poate duce către un dezastru familiar,scrie site-ul scienceblog.com.

Unul din cinci divorţuri din Statele Unite se datoreazăfolosirii necorespunzătoare a site-ului Facebook. Potrivitaceluiaşi sondaj făcut de Academia Americană a AvocaţilorMatrimoniali (AAAM), mai mult de 80% dintre avocaţii care se ocupăde divorţuri au spus că numărul celor care folosesc reţelele desocializare în scopuri extraconjugale este în creştere.

"Nu cred ca aceşti oameni pleacă de la premisa să înşele.Majoritatea folosesc site-ul din pură curiozitate. Unele persoaneîşi reîntâlnesc cunoştinţele vechi sau foştii prieteni şi se decidsă îi salute intrând în vorbă şi apoi întâlnindu-se", a spus StevenKimmons, psiholog la Loyla University Medical Center din oraşulMaywood.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO