Business Hi-Tech

Fostul sef al Cisco revine ca sef al unui integrator IT

23.09.2009, 18:30 62

Bogdan Constantinescu, 43 de ani, fostul director alreprezentantei locale a producatorului american de echipa-mente deretelistica Cisco, va ocupa, incepand cu 1 octombrie, functia dedirector general al companiei de integrare de sisteme IT FrontalCommunication.

Noul director are o experienta de peste 17 ani in industriaIT&C din Romania, ocupand functii de conducere in IBM siMicrosoft. In 2001 a inceput colaborarea cu compania Cisco Systemsca enterprise account manager, avansand in cadrul organizatiei panala pozitia de country manager, functie la care a renuntat lasfarsitul lunii iulie.

Infiintata in 1994, compania Frontal Communication esteintegrator de sisteme si solutii IT&C, oferind totodataservicii de mentenanta si suport pentru toate componentelesistemului furnizat.

De asemenea, compania ofera traininguri Cisco autorizate.Integratorul de sisteme IT estimeaza pentru 2009 afaceri deaproximativ 30 mil. $, in crestere cu pana la 20% fata de acest an,din care 80-85% vor fi generate de echipamentele Cisco.

Cu peste 30 de salariati si 150 de parteneri la nivel national,Frontal Communication este controlata in proportie de 90% deGeneral Communication (Austria) si o persoana fizica austriaca, cu10% din actiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO