Business Hi-Tech

Fujitsu Siemens Computers, afaceri locale de 50 mil. euro

16.02.2007, 21:09 14

Vanzarile Fujitsu Siemens Computers (FSC) in Romania vor atinge 50 de milioane de euro in anul fiscal 2006, care se va incheia la 31 martie, in crestere cu aproximativ 50%, a declarat directorul general al reprezentantei locale, Dragos Nicolaescu.
"Vanzarile in a doua parte a anului fiscal au mers foarte bine. Practic, in primele 11 luni, vanzarile Fujitsu Siemens Computers au crescut cu peste 45%", a spus Dragos Nicolaescu.
El a adaugat ca, potrivit datelor firmei de cercetare International Data Corporation (IDC), FSC ocupa primul loc la numarul de laptop-uri vandute pe piata romaneasca.
Piata locala de PC-uri (calculatoare desktop, notebook-uri si servere) a crescut, din punct de vedere al numarului de unitati vandute, cu 16,9% in trimestrul patru (octombrie - decembrie 2006), conform IDC Romania. Numarul de notebook-uri vandute in T4 a crescut cu 59,2%, in timp ce valoarea pietei de calculatoare mobile a crescut cu 46,5%. Fujitsu Siemens Romania este o companie infiintata in anul 2002 si are 15 angajati.
Produsele FSC sunt distribuite in Romania de Scop Computers, Tornado Sistems, Lasting Systems si Flamingo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO