Business Hi-Tech

Gadget-ul zilei: www.nokia.com

08.10.2003, 00:00 13

Numarul 1 in productia de telefoane mobile dupa vanzari, compania finlandeza Nokia, a pus ieri unul dintre cele mai importante pariuri cu piata din intreaga sa istorie prin lansarea N-Gage. N-Gage este primul telefon mobil combinat cu o consola de jocuri, cu un radio FM si cu un music player in format MP3 si AAC,ambele stereo.
Consola-telefon se poate conecta la computer prin port USB pentru descarcarea de fisiere muzicale si aplicatii, dar poate comunica si wireless prin tehnologia bluetooth. Astfel, N-Gage permite mai multor jucatori sa se intreaca in cadrul aceluiasi joc. "Componenta" telefon este triband  900/1800/1900, GSM/GPRS si are capabilitati multimedia MMS.Lansarea din Romania a avut loc concomitent cu cea mondiala. Pretul recomandat de producator este in jur de 300 de euro, fara TVA. N-Gage poate fi gasit in magazinele Germanos si Avenir Telecom (Nokia Shop).
www.nokia.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO