Business Hi-Tech

Gadget-ul zilei: www.tornado.ro ; www.apple.com

10.09.2003, 00:00 17

Printronix, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesionale de tiparire, a lansat in Romania un nou model de imprimante matriciale de linie. Distribuita prin Tornado Sistems, imprimanta P5220s reuseste intr-un singur minut sa tipareasca 2.000 de linii si sa proceseze aproximativ 1.500 de linii text.  Produsul se adreseaza companiilor care doresc sa tipareasca rapoarte sau etichete (inclusiv coduri de bare) in cadrul unei afaceri cum ar fi distributia retail.
www.tornado.ro



Apple Computer a lansat ieri pe piata o serie noua de computere desktop iMac, cu procesoare mai rapide si performante imbunatatite. In configuratia de baza, noul iMac are un ecran cu diagonala de 15", un procesor PowerPC G4 la 1 GHz, memorii de 256 MB SDRAM la 333MHZ si un hard-disc de 80 GB. Modelul mai puternic, cu monitor de 17", are procesor la 1,25 GHz, precum si o placa video de 64MB NVidia GeForce. Ambele suporta conexiuni WiFi pe standardul nou, 802.11g, prin tehnologia AirPort Extreme, realizata de Apple.
www.apple.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO