Business Hi-Tech

go4it! apare intr-un nou concept editorial

27.02.2007, 19:34 27

Revista de lifestyle digital go4it!, editata de Ziarul Financiar, apare astazi intr-un nou concept editorial care pune accentul pe cele mai importante si discutate tendinte din IT&C.
go4it! si-a propus sa identifice aceste tendinte si sa le disece cu minutie, apeland la ajutorul top managerilor si analistilor din domeniu. Astfel, in sumarul noii editii a go4it! figureaza subiecte ca evolutia Internetului catre Web 3.0, ceea ce presupune aparitia unei retele inteligente, capabila sa prelucreze autonom informatia din mediul digital, precum si un dosar al companiei Apple, care dupa ce a creat cel mai de succes music player, a bulversat recent piata telefoniei mobile prin prezentarea modelului iPhone.
Revista gazduieste si un interviu in exclusivitate cu Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania, pe tema dezvoltarii comunicatiilor mobile catre noua generatie 4G.
Noul concept pastreaza sectiunile care s-au dovedit de succes in cei aproape trei ani de aparitie go4it! , cum ar fi prezentarea celor mai noi echipamente IT&C anuntate pe plan mondial sau care abia au sosit in Romania, de la telefoane mobile si computere si pana la echipamente audio-video.
Stilul ramane acelasi: limbaj accesibil si nespecialistilor, stil dezinvolt si apropiat de cititor.
Revista go4it! se distribuie exclusiv abonatilor Ziarului Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO