Business Hi-Tech

Google intră şi pe piaţa de muzică online din România

Google intră şi pe piaţa de muzică online din România

Autor: Adrian Seceleanu

05.11.2014, 00:00 320

Compania americană Google a lansat şi pe piaţa locală un serviciu prin care le oferă clienţilor acces la o bază de date cu peste 25 de milioane de piese, intrând astfel în competiţie cu serviciul local Zonga - în care acţionari sunt şi Vodafone şi serviciul frencez Deezer - care este susţinut pe piaţa locală de Orange, liderul pieţei de telefonie mobilă.

Utilizatorii pot să adauge şi propria colecţie de muzică alături de milioanele de piese din librăria Google Play Music. Astfel, pot fi stocate gratuit online până la 20.000 de piese, care pot fi ascultate alături de catalogul All Access, oriunde şi de pe orice dispozitiv sau prin accesarea paginii play.google.com. De asemenea, orice piesă sau album pot fi ascultate offline.

Google Play Music este disponibil gratuit în prima lună, iar abonamentul este de 24 lei/ lună, până la 7 ianuarie 2015. După această perioadă, preţul abonamentului este de 29 lei/ lună.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO