Business Hi-Tech

HIFI Arena, la adoua editie

05.11.2004, 00:00 17

Organizatorul de evenimente IT&C Expotek a deschis ieri cea de-a doua editie a evenimentului HIFI Arena - Romanian Home Entertainment Show (4 - 7 noiembrie) la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti.
Expozitia, care reuneste cele mai importante branduri de pe piata de electronice si IT din Romania, este singurul eveniment specializat pe solutii de divertisment audio-video si de sisteme de protectie a locuintei de inalta performata.
Dupa succesul din 2003, cand peste 2.500 de vizitatori au trecut pragul expozitiei, organizatorii se asteapta ca anul acesta numarul vizitatorilor sa depaseasca 4.000 in cele patru zile pe care publicul le are la dispozitie. Popularitatea acestui gen de evenimente este confirmata si de vanzarile in crestere ale companiilor ce au participat la prima editie, conform Sorinei Muresan, director general Expotek.
Organizatorii au precizat ca nu se poate realiza un studiu privind tipologia vizitatorilor, deoarece multi dintre acestia prefera sa vina la expozitie in weekend, alaturi de familie.
Vanzarile totale realizate pe perioada HIFI Arena in 2003 s-au ridicat la peste 250.000 de euro. Anul acesta vor fi prezente peste 100 de branduri grupate in jurul a 25-30 de importatori. "Toate produsele sunt destinate cumparatorilor potenti financiar, chiar si producatorii care au productia orientata mai putin pe segmentul hi-end fiind prezenti doar cu sistemele varf de gama" a comentat Dan Voicu, directorul executiv al Expotek.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO