Business Hi-Tech

HP lansează o imprimantă dedicată firmelor mici şi mijlocii

HP lansează o nouă imprimantă dedicată firmelor mici şi mijlocii

Autor: Adrian Seceleanu

25.09.2012, 19:03 216

Hewlett Packard (HP) România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de soluţii de imprimare, a lansat pe piaţa locală Officejet 6700, un echipament cu care compania atacă segmentul întreprinderilor mici şi mijlcii (IMM).

Noua imprimantă HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One oferă, potrivit companiei, viteze de imprimare mai mari decât generaţiile anterioare, costuri mai mici de funcţionare dacă sunt folosite cartuşe originale HP de mare capacitate şi posibilitatea de a imprima de oriunde, direct de pe orice dispozitiv mobil, prin utilizarea soluţiei HP ePrint.

"În mediul economic competitiv actual, companiile mici şi mijlocii au nevoie de cele mai bune resurse tehnologice pentru a opera mai eficient, pentru a-şi vinde serviciile mai uşor şi pentru a se dezvolta", a afirmat Tatiana Diamandopol, IWS Lead Category Manager HP.

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One le permite companiilor mici şi mijlocii să imprime, să trimită şi să primească faxuri, să scaneze şi să copieze documente. HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One poate imprima până la 16 pagini alb-negru pe minut şi 9 pagini color pe minut. Echipamentul are încorporat un port USB frontal şi se poate conecta la internet astfel că utilizatorii pot imprima direct de pe USB pentru a crea rapid documente sau imagini fără margini sau pot imprima fără a fi nevoiţi să apeleze la un calculator, cu ajutorul ecranului tactil încorporat.

HP Officejet 6700 dispune şi de o tavă pentru hârtie cu o capacitate de 250 de pagini şi un alimentator automat de hârtie pentru 35 de pagini, permiţând în acelaşi timp imprimarea, scanarea, copierea automată a ambelor feţe ale colilor şi imprimarea fără margini. Cu HP Officejet 6700, companiile pot conta pe un ciclu de imprimare lunar de până la 12.000 de pagini color.

Imprimanta HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One este disponibilă în reţeaua naţională de distribuitori autorizaţi HP la preţul de aproximativ 180 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO