Business Hi-Tech

In curand, Gmail pentru toata lumea

08.02.2005, 00:00 11

Google este gata sa lanseze oficial serviciul sau de e-mail Gmail, sustin surse din piata care comenteaza una din cele mai recente decizii ale managementului companiei, scrie presa internationala.
Aflat pana in prezent in faza beta (de testare), Gmail a fost disponibil unui numar limitat de utilizatori, dintre care unii au primit dreptul de a invita alti cativa prieteni sa foloseasca serviciul. Numarul de invitatii pe care utilizatorii le aveau la dispozitie nu a depasit pana acum 10-15, insa recent o buna parte dintre ei au descoperit ca pot oferi un cont Gmail catre nu mai putin de 50 de prieteni. Conturile Gmail au o capacitate de stocare de 1 GB (1.000 MB), iar serviciul este gratuit.
Cresterea brusca a numarului de invitatii este un semn clar ca Gmail este in linie dreapta si gata de lansarea oficiala, ceea ce va agita si mai mult apele intr-o piata in care Google se bate cu Microsoft si Yahoo, comenteaza analistii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO